Algemeen

Goede start van de eerste schoolweek Campus Middelsee

De banners hangen weer door Waadhoeke,  automobilisten worden erop geattendeerd dat de scholen weer zijn begonnen en rekening dienen te houden met hun snelheid.

De leerlingen zijn weer onderweg op de fiets van en naar school en veiligheid is daarin prioriteit nummer 1 ook in onze gemeente. Als school zijn we blij dat zoveel enthousiaste –nieuwe-  leerlingen dagelijks de weg naar de CAMPUS MIDDELSEE weten te vinden. Maar liefst 570 (vorig jaar 450 leerlingen) Vanuit alle dorpen uit de nabije maar ook verre omtrek.

De – nieuwe -  leerlingen werden dan ook afgelopen dinsdag en woensdag hartelijk welkom geheten en mochten zich aangenaam bezig houden met een uitdagend introductieprogramma. Kortom : Een goede start van weer een NIEUWE UITDAGING – schooljaar 2019-2020 op een nieuwe school. En… we gaan ervoor! De docenten hebben er zin in. Stilstand is achtergang dus ook dit jaar weer een aantal NIEUWE DINGEN binnen onze school. Wat dacht u van de TALENT stroom : NATURE CLASS en een heus echte schoonheidssalon – nagelstudio. Daarnaast lokalen die de uitstraling hebben van het vak dat erin wordt gegeven – LEVENSECHT !

Kortom het wordt weer genieten van het onderwijs in een uitdagend programma.