Algemeen

Gratis lessen Takostu beginnen op dinsdag 8 oktober

Ook dit jaar biedt Takostu weer gratis muzieklessen aan voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Op dinsdag 8 oktober beginnen de nieuwe lessen. Als je graag wil meedoen dan is aanmelden nog mogelijk. Ook kun je dinsdag 8 oktober om 18.30 uur gewoon langskomen in het clubgebouw van Takostu. Kinderen die beginnen met de lessen worden meteen lid van ons kidskorps.

Het kidskorps is onze derde showband. Je wordt meteen vanaf je aanmelding lid van deze band. Het kidskorps is een unieke jeugdshowband. De leerlingen vormen samen een bruisende jeugdband met eigen instrumenten en een eigen uniform. In de eerste lessen leer je alles over onze instrumenten en mag je alles proberen. Daarna kom je op les bij één van onze docenten. 

Informatie
Wil je meer informatie over ons kidskorps, bel dan met Hendrik Buwalda, hij is coördinator van het Kidskorps. Zijn telefoonnummer is 06-10227144. Ook kun je een mail sturen naar kidskorps@takostu.nl.

Dus wil je graag muziek gaan maken en dit gezellig samen met andere kinderen gaan doen? Meld je dan aan of kom langs op de eerste les op dinsdag 8 oktober om 18.30 uur. De lessen zijn in het clubgebouw van Takostu aan de Truerderdyk 4H in Stiens.