Algemeen

H-TEC Koeltechniek is klaar voor een warme zomer

H-TEC Koeltechniek is inmiddels een bekende naam in Stiens en omstreken. Eigenaar Raymon Herder is dagelijks op pad om een diversiteit aan installatiewerkzaamheden rondom koeltechniek te verzorgen. 

Door de extreme warmte van afgelopen zomer, komen de aanvragen voor het plaatsen van airco’s dit jaar al vroeg binnen en bereidt Raymon zich voor op wederom een drukke zomer.

 

Allround koeltechnisch bedrijf

H-TEC is een allround koeltechnisch bedrijf met een breed dienstenpakket, waaronder het leveren, plaatsen en onderhouden van warmtepompen en airco’s. Op dit moment is er veel vraag naar warmtepompen, omdat particulieren gestimuleerd worden gasloos te gaan wonen. Het plaatsen en onderhouden van een warmtepomp vraagt om een specialist. Raymon: “Ik geef regelmatig advies aan consumenten die van het gas af willen. Die vragen zich af of hun huis geschikt is voor een warmtepomp en of het net zoveel comfort geeft. Wist je trouwens dat je met een warmtepomp ook kunt koelen? Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jezelf in een warme zomer zoals die van afgelopen jaar!”

 

Het plezier van een airco

In de zomermaanden heeft Raymon het extra druk met het leveren, installeren en onderhouden van airco’s. Zowel particulieren als bedrijven, bijvoorbeeld in de landbouwsector, weten Raymon te vinden. “Nu de temperaturen steeds extremer worden, kiest men steeds vaker voor het comfort en gemak van een airco”, aldus Raymon. 

 

Overigens ook voor dak- en zinkwerk, RVS bewerken, lassen, cv-ketels en vries- & koelcellen voor de horeca komt Raymon graag langs: “Koeltechniek is voor de horeca een vereiste. Passanten komen voor een lekker koud biertje of een verkoelend ijsje, dan moet er natuurlijk voldoende gekoeld kunnen worden. Een storing aan bijvoorbeeld een airco, de koelcel of biertapinstallatie komt altijd ongelegen. Ik begrijp dat je dan direct geholpen wilt worden. Klanten kunnen me dan ook 7 dagen per week bereiken voor storing & onderhoud”, eindigt Raymon

 Tekst: Hendrik van der Meer – Heay.nl