Algemeen

Hart van Stiens het centrum voor Sport, Gezondheid & Beauty in Stiens

Hart van Stiens is dé plek voor sport, gezondheid & beauty! In ons pand aan de Pyter Jurjenstrjitte 10 zijn meerdere bedrijven gevestigd; van een kapsalon tot een schoonheidsspecialiste en een sportschool. De perfecte plek voor je gezondheid, welzijn en ontspanning.

Nieuwsgierig naar de diverse bedrijven binnen Hart van Stiens? Wij stellen ons graag in het kort aan u voor!

Studio Fysiek: Een kleinschalige sportschool in Stiens voor iedereen die in een ontspannen sfeer aan zijn of haar conditie en/of figuur wil werken. Naast fitness bieden we diverse groepslessen aan waaronder; XCORE, Pilates, Boks-Fun en veel meer... 

Wieke’s kniphoek: Vanaf januari 2023 zit Wieke met haar kapsalon gevestigd in het Hart van Stiens. Wieke zit al 25 jaar in het kappersvak.

Schoonheidssalon Finne Fleur: Finne Fleur heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak. U kunt bij haar terecht voor huidverzorging, massage en make-up. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten. 

Feel Better Lifestyle: Wil je aan je gezondheid en leefstijl werken? Dan bent u bij Hilda Herder aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring kan zij u helpen om uw doel te bereiken. 

Beauty by Marjan: Bij ons kun je terecht voor wimperextensions; One by One, Russian Volume, Lash Volume Lift, wenkbrauwbehandelingen, en visagie. Beauty by Marjan is een erkend trainingslocatie voor Oh My Lash en Mrs. Lashlift. Beauty by Lisanne: Vanaf februari 2023 wordt Marjan versterkt door Lisanne. Ook bij haar kun je terecht voor wimperextensions.

The 1:1 Diët met Marieke: 

In mijn praktijk in Stiens begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl door middel van mijn 1 op 1 begeleiding en een dieet wat we samen voor jou op maat maken. Met ruim 12 jaar ervaring heb ik al ruim 2.000 cliënten mogen begeleiden naar hun streefgewicht en een nieuwe gezonde levensstijl. 

 

Meer informatie? 

Kijk op www.hartvanstiens.nl of kom eens gezellig langs