Algemeen

Hessel’s Toiletwagens druk bezocht

Hessel’s Toiletwagenverhuur heeft een topjaar achter de rug. Deze drukte was te danken aan Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018. Er waren veel evenementen in de provincie Fryslân en Hessel Kamminga had het er maar druk mee.

Seizoenswerk is het niet meer te noemen, er zijn steeds meer activiteiten buiten het zomerseizoen, zoals open dagen, oktoberfesten, kerstmarkten. Oudere types toiletwagens kunnen in overleg zelfs worden gehaald door de klant zelf. Het is mogelijk om bemande wagens voor personeelsfeesten, familiefeesten en dergelijke te huren en voor grote evenementen, zoals bij de tijdelijke camping van Into the Grave, kunnen de voorzieningen worden uitgebreid met douches en wc’s. Hiervoor werkt Hessel samen met een aantal collega’s uit de provincie.

 

Hessel Kamminga is al sinds 1995 actief met zijn bedrijf Hessel’s Toiletwagenverhuur. Op het moment heeft Hessel meer dan 25 toiletwagens, plaszuilen, dixies, mindervalide toilet en zelfs een badkamer op wielen in de verhuur. “De badkamer op wielen wordt vaak verhuurd aan aannemers en installateurs, die een verbouwing hebben van een badkamer, maar ook particulieren kunnen deze zelf huren als ze in verband met een verbouwing een tijdelijke badkamer nodig hebben. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel, er zit zelfs een kachel in,” zegt Hessel. “Deze tijdelijke badkamer is in principe overal gemakkelijk neer te zetten.”

 

Meer informatie kunt u vinden op www.hesselstoiletverhuur.nl. Een telefoontje is ook mogelijk 06-22076420. 

 

Hessel’s Toiletwagenverhuur, Seerob 20 in Stiens