Algemeen

Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life brengt het lichaam in balans

Vraag je jezelf ook weleens af waarom het maar niet lukt om af te vallen en hoe het komt dat de kilo’s er na een dieet-poging wel aan lijken te vliegen? Waarom is minder eten en/of meer bewegen niet altijd de oplossing? 

“Het antwoord op deze vragen verrast je misschien. De oorzaak van overgewicht heeft in veel gevallen te maken met de werking van hormonen”, aldus Hilda Herder, eigenaar bij Cure4Life Stiens. 

Hormonen bepalen jouw eetlust, de snelheid waarmee je vet verbrandt en je behoefte aan beweging. De oorzaak van een hormonale disbalans is vaak het gevolg van ongezonde voedingsgewoonten, stress, menopauze of bepaalde medicijnen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, met name het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen uit balans zijn, ontstaat er een stofwisselingsprobleem. Hierdoor wordt voedsel niet omgezet in energie, maar in lichaamsvet. Daarbij wordt het verlangen naar ongezond voedsel juist groter en kan je in een negatieve spiraal belanden. Streef je naar een blijvend gezond gewicht? Dan zal je eerst je hormonen in balans moeten brengen om het lichaam de kans te geven om op een gezonde en natuurlijke manier af te vallen. Daarnaast speelt gedragsverandering een grote rol. Hilda: “ik stimuleer de cliënt om een gezonde leefstijl eigen te maken.”

 

Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life brengt het lichaam in balans 

“Voeding wordt je medicijn. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties die worden voorgeschreven. Hierdoor kan het lichaam zich beter ontdoen van afvalstoffen, wordt een gezond gewicht bereikt en kunnen gezondheidsklachten aanzienlijk verbeteren”, aldus Bertus van Dijk, huisarts en lid van het medisch team van Cure4Life.

Het persoonlijke voedingsprogramma is volledig afgestemd op het individuele profiel van de cliënt. Cure4Life heeft veel kennis en ervaring op het gebied van overgewicht, voeding en gezondheid. Samen met een team van medisch specialisten zorgt Cure4Life ervoor dat de kwaliteit van de zorg continue wordt bewaakt en verbeterd. Deze unieke combinatie wordt ingezet om iedere cliënt persoonlijk te begeleiden naar een passende leefstijl.

Hilda: “Na een dag of 5 begint het lichaam te wennen en zorgt het programma ervoor dat de vetverbranding goed op gang komt en zo voldoende energie levert”.

Tijdens het hele traject word je begeleid door je persoonlijke coach, die jou mentaal ondersteunt en leert hoe je daarna op gewicht kunt blijven met een voor jouw haalbare leefstijl. Daarbij staat dagelijkse beweging centraal.

 

Meld je aan voor een informatief consult!

Tijdens het gratis consult brengt Cure4Life - geheel vrijblijvend - de specifieke oorzaken van jouw situatie in kaart. De consulent informeert je uitgebreid hoe het Cure4Life programma werkt en wat je kunt verwachten. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Na dit eerste gratis consult bepaal je samen met jouw consulent of het Cure4Life programma bij je past.

 

Voor meer informatie:

Hilda Herder 06-22 55 24 07

Cure4life Stiens

Pyter Jurjensstrjitte 19

9051 BS Stiens

www.cure4life.nl

www.cure4life.eu

 

Zie ook de advertentie op pagina 4