Algemeen

Hollywood Night in Stiens

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 8 t/m zondag 12 mei wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Zin in een feestje vol glitter en glamour? Kom dan zeker op donderdagavond naar de Hollywood Night!

Na de succesvolle en druk bezochte Thursday Night Fever, Maffia en Wild West avonden van afgelopen jaren, krijgt de thema avond van de Stienzer Keatsdagen ook dit jaar een vervolg. Op donderdag 9 mei vanaf 20:00 uur zet DJ Auke uit Berlikum de tent op z’n kop en maak je kennis met dé Hollywood sterren van Stiens. Haal je dus je meest originele outfit uit de kast en zet je grootste glimlach op, want het is tijd voor een Hollywoodfeest vol glitter en glamour. De entree is GRATIS. 

Alvast in de sfeer komen? Eerder waren de opnames van het promotiefilmpje en dat liep bij een aantal ‘shots’ behoorlijk uit de hand… Wat er precies gebeurde en wie daarin een hoofdrol had zie je in het filmpje, welke inmiddels online staat op de website kcdeboer.nl en op facebook.com/kcdeboer  

TO BE CONTINUED