Algemeen

Hoorzorg Lousma organiseert 14 september demonstratiedag Widex Moment

In folders, op het internet en in tv-reclames zijn alle hoortoestellen fantastisch! Maar hoe goed werken ze in het échte leven? Hebben ze daadwerkelijk meerwaarde voor u? Alle hoortoestellen werken naar behoren in een stille omgeving, maar kunnen ze ook de meest uitdagende luistersituaties aan?

Met dat in het achterhoofd heeft Widex een demonstratieopstelling gebouwd waarmee u zélf kunt ervaren wat Widex Moment hoortoestellen kunnen betekenen in allerlei situaties. De meest uitdagende luistersituatie, een gesprek voeren in rumoer, wordt niet uit de weg gegaan.

Op donderdag 14 september vinden een drietal demonstraties (12:00, 14:00 en 16:00 uur) plaats, waarvoor u zich kunt opgeven. U luistert naar het demonstratiehoofd via een luisterkastje en een hoofdtelefoon. Op het hoofd bevinden zich twee Widex Moment 440 hoortoestellen, het beste dat Widex heeft te bieden. Behalve de hoortoestellen laten wij ook de mogelijkheden zien en horen met accessoires en de gratis verkrijgbare Widex Moment app.

Het Widex-geluid wordt over het algemeen omschreven als natuurlijk en comfortabel. Benieuwd hoe Moment klinkt en of het mogelijk van meerwaarde voor u kan zijn? Meld u dan aan via 06 39 47 00 09 of via info@hoorzorglousma.nl en beleef het met ons mee. Meeluisteren is gratis en verplicht u tot niets. Het aantal plaatsen per sessie is echter beperkt en daarom is aanmelden noodzakelijk. Introducés zijn ook van harte welkom