Algemeen

Innerlijke reis 'Leer jezelf beter kennen'

Wie zou je zijn als je jezelf bent?

Wat zou je anders doen als je vanuit je hart en ziel zou leven?

Wanneer ervaarde je bij jezelf dat het in jezelf niet meer goed voelde met de dingen die je deed, veranderingen ontdekte binnenin situaties, relaties of werkgebied die voorheen goed voelden voor jou! Waarom is het voor jouw belangrijk om jezelf te kunnen zijn?

Hoe zou je deze verandering kunnen toepassen die voor jou goed voelen om datgene te gaan doen waar je blij van wordt en tegelijkertijd jezelf bent. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wie ben ik? Wanneer deze vraag bij je naar boven komt, is dit vaak het begin van een verandering die in jezelf plaats vindt, die in verbinding staat met je persoonlijke en innerlijke groei. Het vraagt aandacht om in jezelf te kijken waar je tegen aan loopt met de dingen die je doet. Welke emoties, angsten, pijn, verdriet, onzekerheid kom je tegen die je leven beïnvloeden en jij jezelf niet bent. Je schuift de emoties en gevoelens weg, gaat door zoals je het altijd hebt gedaan. Tot je echt vast begint te lopen door ziek te worden, burn-out krijgt, relatie- familieproblemen krijgt, tegenzin in je werk, snel geïrriteerd raakt!

Door Joukje Kingma haar eigen ervaring is het ontstaan om een Innerlijke Reis Leer Jezelf Kennen van drie maanden te geven aan mensen die zichzelf willen leren kennen, jezelf wilt bevrijden van je verleden, in je eigen kracht wilt gaan staan, de verbinding met jezelf aangaan om vanuit je hart en ziel te leven. Vanuit je ware essentie jezelf te zijn in wie je werkelijk bent.

 

Vanuit haar praktijk Krachts-eenheid in Marrum, werkt ze vooral met leren voelen van emoties, luisteren naar je lichaam, hoofd en hart verbinden, bewustwording van gedachten en gedragspatronen, Innerlijke kind heling met Holistisch & Systemisch coachen familie/generatielijn.

 

Deze training wordt gegeven in een klein groepje van 4 personen. Zou je liever 1 op 1 willen doen, dan kan het ook via een individeel coachtraject.

Herken je jezelf hierin of wil je meer informatie wat Joukje voor je kan betekenen neem dan contact met haar op via www.krachtseenheid.nl, via email info@krachtseenheid.nl