Algemeen

Jubilerend Kc de Boer viert 3 dagen feest

Dit jaar bestaat Keatsclub de Boer 125 jaar en viert dit op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei  voor leden en oud-leden en alle andere belangstellenden die de club een warm hart toedragen. Noteert u alvast deze data in uw agenda?

Al enige tijd is menig vrijwilliger ‘yn ’t spier’ om het 125-jarig jubileum van Kc de Boer tot een feestelijk geheel te maken. Het 100-jarig jubileum werd destijds met groot feest gevierd en dat wordt nu weer dunnetjes overgedaan. Er wordt gestart met een avond voor genodigden op donderdag 2 mei en het feest eindigt zaterdag 4 mei met een kaatspartij in alle categorieën (van welpen t/m senior) voor leden en oud-leden. 

Op vrijdag 3 mei wordt er iets speciaals neergezet. Lid en creatieve duizendpoot, Astrid Hiemstra, kwam met het idee voor de invulling van deze avond. Afgelopen december heeft zij haar voorstel gepresenteerd waar meerdere leden  van Kc de Boer een rol in spelen. Inmiddels zijn de repetities voor deze avond gestart.  Het wordt een avond met feest en toneel. U/jij bent van harte welkom.

Wat het precies gaat worden? Dat houden we nog even geheim, maar we houden u op de hoogte. 

Stienzer Keatsdagen

De merkekommisje is volop bezig met de voorbereidingen van de Stienzer Keatsdagen, welke worden gehouden van woendag 9 t/m zondag 12 mei. Het programma is inmiddels rond. We houden het (muzikale) programma nog heel even geheim, maar kunnen alvast wel verklappen dat er op de zaterdagavond dit jaar meerdere artiesten langskomen!