Algemeen

Keatsclub de Boer viert feest!

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei 2019 viert Keatsclub de Boer haar 125-jarig bestaan. 

foto: kaatsmuseum Franeker

 

Het jubileumweekend wordt officieel geopend op donderdag 2 mei voor genodigden. 

Op vrijdag 3 mei vanaf 16.00 uur ontmoeten (jeugd)leden, subsidianten en oud-leden elkaar op de reünie. Na het buffet zal de avond starten met de revue “Twastriid”. Aansluitend is er livemuziek met Sytse Haima.

Als afsluiting van het jubileum, wordt er op zaterdag 4 mei de jubileumpartij georganiseerd.

Revue Twastriid

Na maanden van oefenen zijn de spelers/speelsters klaar voor de revue. Zij nemen u mee in de veranderingen in het boerenleven, het dorp Stiens en het kaatsen over 4 generaties van 1940 tot 2019. Deze periode wordt afgewisseld door stukjes film van toen en nu. Vertellers zullen met verhalen u mee nemen door deze tijd. Ook de jeugd heeft zijn oefensessie inmiddels gehad. Wat zij voor rol spelen, dat zult u dan zien!“Twastriid” is een fictief verhaal met humor en drama. 

Ook nieuwsgierig? U bent van harte welkom in de tent op het kaatsveld en vergeet de zakdoek dan niet. Aanmelden voor de revue kan niet. Kom op tijd, tent gaat open om 19.00 uur. Vol = vol.

 

Jubileumpartij

Met een prachtige lijst, start om 9.30 uur de jubileumpartij. Ter ere van het jubileum is er voor alle deelnemers een heerlijke lunch. Komt u de deelnemers aanmoedigen? De dag sluit om 18.00 uur. 

Voor het volledige programma zie advertentie op pagina 6 of ga naar www.kc-deboer.nl Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar: bestuur@kc-deboer.nl.