Algemeen

Keatsclub de Boer zoekt oud-leden

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei 2019 viert Keatsclub de Boer haar 125-jarig bestaan.

Ontmoet op vrijdag 3 mei oude bekenden tijdens de reünie. De reünie is vanaf 16.00 uur met aansluitend voor de liefhebbers een buffet.

’s Avonds om 20.00 uur voeren spelers en speelsters van de keatsclub een revue “Twastriid” op voor alle belangstellenden. De tent gaat om 19.00 uur open voor publiek. Iets wat je niet mag missen!

Op zaterdag wordt er voor (jeugd)leden en oud-(jeugd)leden een jubileumpartij georganiseerd. Er wordt gestreefd om in divers leeftijdscategorieën te kaatsen. Ook bestaat er voor deze partij de mogelijk om slechts 1 partij te kaatsen, dit geldt met name voor de ouderen die toch nog eens graag een balletje willen slaan.

Ben jij oud (jeugd)lid van de keatsclub en vindt je het leuk om aanwezig te zijn bij de reünie en/of de jubileumpartij. Kijk voor meer informatie op www.kc-deboer.nl.

 

Vernieuwde website is actief

Achter de schermen is afgelopen maand met inzet van PR-commissie, Heay Internet & marketing en Stefanoost.nl Internet Communicatiebureau hard gewerkt aan de nieuwe website: fris, helder, eenvoudig van structuur én leesbaar op tablet en telefoon.

Benieuwd naar de website? Kijk dan snel op www.kc-deboer.nl

 

Foto: Keatsmuseum, Frjentsjer