Algemeen

“Keunst @ Koarnjum”

Tijdens deze na-zomerperiode is het kleinste huiskamertheater van noordwest Friesland De Wier in Koarnjum geopend voor liefhebbers van schilderkunst en fotografie: 

Het portret is geschilderd door Annigje Dijkstra

Gastvrouw van dit theater Annigje Dijkstra (schilderijen), gastheer Martinus Meindertsma (schilderijen) en initiatiefnemer van het minitheater Bob de Boer (fotografie) hebben een overzichtstentoonstelling ingericht die nog te zien is tot en met vrijdag 18 september

Op deze middag zijn overigens de drie exposanten zelf aanwezig tussen 16.00 uur en 20.00 uur om hun werken toe te lichten, welkom! Deze intieme expositie laat op een bijzondere manier de diverse creaties en technieken zien op doek en aluminium van deze drie deelnemers. Staat de komende dagen het grote bord uitnodigend op de oprit aan De Wier 5 dan bent natuurlijk ook u van harte welkom om eens om het hoekje te komen kijken. 

Komt u van ver of wilt u een afspraak maken … bel of mail even voor de zekerheid: tel. 06-54763154 -  mail bobdeboer@pinupsanddowns.com

In september start het theater overigens weer met zijn activiteiten in de Nicolaaskerk aan De Wier 7 in Koarnjum, uiteraard rekening houdende met ‘de 1,5 meter maatschappij’.

Locatie: @ Huiskamertheater De Wier. De Wier 5, 9056 PM Koarnjum