Algemeen

Kristan Rick al meer dan 1400 streams op Spotify

Kristan IJkema 15 jaar (artiestennaam Kristan Rick) uit Stiens heeft onlangs een nummer uitgebracht.  Deze is geproduceerd door Youri Bruno, het nummer heet You’ve Changed. Dit nummer heeft inmiddels al meer dan 1400 streams op Spotify.

You’ve Changed gaat erover dat iemand veranderd is en je die persoon het juiste pad op wil sturen. Hiervoor moet diegene wel weer veranderen naar de goeie kant. Dit nummer is daarom een soort van mededeling aan die persoon.

Het idee om een nummer te maken speelde al een tijdje door zijn hoofd. Hij zingt al sinds zijn zesde. Hij kende Youri al een tijdje aangezien zij bij elkaar in de klas hebben gezeten. Toen Kristan erachter kwam dat Youri ook iets met muziek deed zijn zij eigenlijk gelijk begonnen met ideetjes om een nummer uit te brengen. Al snel werden bekenden ingeschakeld om te helpen, zo heeft een neef het artwork voor het nummer gemaakt! 

Ondertussen horen Kristan en Yourie hun eigen nummer in de wandelgangen op school en krijgen ze veel leuke berichtjes van mensen die het een leuk nummer vinden. Dit vinden zij erg leuk om te horen en motiveert hun nog meer om nummersuit te gaan brengen. Ze zijn druk bezig om nog veel meer nummers uit te brengen en meer mensen te bereiken. Hun doel is uiteindelijk om natuurlijk door te breken. Maar eerst hopen ze dat ze boekingen krijgen zodat ze meer ervaring kunnen opdoen