Algemeen

Meneer & Mevrouw Hoekstra blijft verrassen!

Kledingwinkel Meneer & Mevrouw Hoekstra in Stiens is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dankzij de centrale ligging, het persoonlijke contact en de huiskamersfeer is de winkel voor dames en heren hét vertrouwde adres voor een nieuwe outfit. Door continue in te spelen op de nieuwste trends en de merkenmix daarop af te stemmen, weten eigenaren Erik Oomen en Coby Oomen-Hitman zowel jong als oud ieder seizoen weer te verrassen.

Klaar voor de lente
Afgelopen weken heeft het team van Meneer & Mevrouw Hoekstra hard gewerkt om de 645 m2 grote winkel ‘voorjaarsproof’ te maken. Erik: “De wintercollectie heeft plaats gemaakt voor de voorjaarscollectie. Het is een verrassende en veelzijdige collectie met wederom een uitbreiding van de merkenmix! Naast de bekende merken als G-Star, Levi’s Superdry, PME Legend, Expresso, YAYA, Penn&Ink N.Y, 10Days, Petrol, Vanguard en State of Art, vind je dit voorjaar ook de collectie van Moscow, Cavallaro, Australian footwear, NA-KD en Cape-May bij ons in de winkel. Met kleding van ruim 60 verschillende merken is er voor ieder wat wils!”

De trends van dit seizoen
Naast de vernieuwingen in de winkelpresentatie en merkenmix zijn er natuurlijk ook ieder seizoen vernieuwingen in de collectie en de modetrends. Coby: “Dit seizoen kunnen we een grote dosis zonneschijn verwachten! De kleur ‘sunlit yellow’ is namelijk dé kleur voor 2019. Verder zullen we voor dames de kleuren paars, lila, rood en poederblauw veelvuldig voorbij zien komen. Ook bij de heren is de mode kleurrijk. Trendkleuren voor mannen dit voorjaar zijn okergeel, groen, zwart, wit, rood en roze. De pasteltinten blijven daarnaast onveranderd in het straatbeeld aanwezig. Dessins zijn heel verschillend, van rustige dessins met strepen en ruiten tot iets drukker met bloemenprint, alles kan!”

Vernieuwde webshop
Niet alleen de collectie en merkenmix is vernieuwd, ook online heeft er een verandering plaatsgevonden. Erik: “Sinds kort is onze webshop te vinden op www.hoekstramode.nl. Hiermee richten we ons specifiek op de online shoppers. De vernieuwde webshop sluit nu beter aan bij mobiel gebruik en is landelijk georiënteerd. We krijgen zelfs bestellingen uit België en Duitsland! Onze nieuwe website www.hoekstrastiens.nl is daarentegen juist lokaal georiënteerd. Zo kun je op de website alvast kennismaken met het team en krijg je direct al een goed beeld van de sfeer en beleving van onze fysieke winkel in Stiens. Het is zelfs mogelijk om virtueel al een rondje door de winkel te lopen! Over lokaal gesproken; het ontwikkelen van de website, de fotografie, het schrijven van de teksten en de online marketing is allemaal gerealiseerd door lokale ondernemers uit Stiens.”, eindigt Erik.

Tekst: Hendrik van der Meer, Heay.nl
Foto’s: Erikjan Koopmans