Algemeen

Met 4 Foarút der op út!

We zijn net terug van een weekendje Ameland, met lekker sporten, een lach en een traan, dom ouwehoeren en bijzonder waardevolle gesprekken. 

We hebben zaterdag stokken verzameld in het Hollumer bos, deze in het zand gezet als volleybalpalen en daarna “gebeachvolleybald” op het strand; we hebben het spel “Amerikaansk Keatse” in het bos gespeeld en ‘s avonds gedobbeld, een leuke quiz gedaan en heerlijk met elkaar gerelaxt; vervolgens op zondag een strandwandeling gemaakt, aan “walking” voetbal gedaan, “gekubbd”, “gemöllkyd”  en het hele weekend heerlijk gegeten en gedronken. 

Het waren twee fantastische dagen! 4 Foarút, een club van veel meer dan alleen maar met elkaar sporten.Heb je belangstelling, kom dan vrijblijvend langs of doe een proefles mee. 

Waar? Kunstgrasveld Britsen-burgh of bij het Pannaveldje Griene Leane (bij mooi weer) of sporthal Talant (bij slecht weer). Wanneer? Zaterdagmorgen van 10.00-11.15 uur en woensdagavond van 20.00-21.15 uur. Contact: Hotze Rusticus. info@4foarut.nl/06-109019444. Kijk voor sfeerbeelden op facebook of www.4foarut.nl