Algemeen

Naar de Bios of op onderzoek in de Bibliotheek te St.-Annaparochie

De Bibliotheek van St.- Annaparochie heeft in november weer leuke activiteiten. Zo kunt u op 13 november naar de Boekenbios en op 15 november op onderzoek uit naar uw voorouders tijdens de workshop stamboomonderzoek.

Boekenbios

De Boekenbios in Bibliotheek St.- Annaparochie wordt in samenwerking met het Stichting Welzijn Ouderen georganiseerd. Geniet deze Boekenbios van de prachtige boekverfilming De Paardenjongen van Rupert Isaacson.

De film wordt vooraf ingeleid door Rikus Alberts. De film wordt onder het genot van een hapje en een drankje nabesproken. Ook als u het boek niet heeft gelezen, kunt u deelnemen aan deze gezellige middag. Deze keer bent u van harte welkom op 13 november om 14.30 uur. U kunt uw bioskaartje reserveren via de website ontdekdebieb.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

 

Stamboomonderzoek

Altijd al willen weten waar uw voorouders hebben geleefd, gewoond en wat hun beroep was? In deze korte cursus gaat u aan de slag met uw eigen stamboom. Onder begeleiding van Anneke Westerhuis leert u hoe u een stamboomonderzoek opzet, hoe en waar u moet zoeken.

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen en Seewyn Kunsteducatie. De cursus start op 15 november en is nog een keer op 29 november, van 9.30 tot 12.00 uur. U kunt zich nog aanmelden via onze website ontdekdebieb.nl of aan de balie in de Bibliotheek.