Algemeen

Nieuw bij Interzorg Groep: de Flexpool

Flexibel werken, zorg met hart en ziel – Kies je eigen uren, ervaar afwisseling en maak een verschil.

Bij de Flexpool van Interzorg Groep kun je jezelf inplannen voor diensten die nog niet ingevuld zijn binnen Interzorg Groep. Je bepaalt dus zelf welke diensten je graag overneemt om de beste zorg te kunnen geven. Dit is ideaal als je jouw werkzaamheden wilt combineren met je studie, hobby's, eventuele parttime baan of het huishouden. Als flexpoolmedewerker in de zorg heb je de volledige regie over je werkrooster. 

Je werkt in verschillende teams en maakt kennis met diverse doelgroepen binnen de ouderenzorg. Bij de Flexpool van Interzorg Groep kun je aan de slag in het Woonzorgcentrum in Ferwert of in de Wijkverpleging (of beide). Je vergroot je kennis en vaardigheden en ontdekt welk soort zorg jou het meeste aanspreekt. Als je merkt dat je liever in vaste dienst wilt komen, is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Afwisseling en vrijheid staan bij ons voorop, zodat jij jouw werk kunt inrichten zoals het jou uitkomt.

Bij Interzorg Groep draait alles om persoonlijke aandacht en respect voor onze cliënten. Word deel van onze Flexpool en maak het verschil voor onze bewoners en cliënten. 

Samen zorgen we voor een fijne en veilige leefomgeving, zowel in het Woonzorgcentrum als bij onze cliënten thuis. Interzorg Groep start met de Flexpool vanaf 1 september. Meld je vandaag nog aan voor en ontdek de voordelen van flexibel werken in de zorg!  

 Meer informatie over het flexwerken kan opgevraagd worden bij Sandra Kuiken, locatiemanager van Interzorg Groep. Zij is bereikbaar via 06-57349245. Als mensen direct willen solliciteren dan kan dat natuurlijk ook. Bij Interzorg Groep geen gedoe met uitgebreide motivatiebrieven. 

Stuur gewoon je CV naar Hillie Politiek via personeelszaken@interzorggroep.nl of bel of whatsapp met 06 511 07 100