Algemeen

Ontspannen met je kind tijdens de Week van de Opvoeding

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen ofwel hand in hand met andere ouders of opvoeders. De school, sportvereniging, buren, vrienden en familie spelen allemaal een rol in de opvoeding. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. De Week is een mooi moment om de handen ineen te slaan. 

Tijdens de Week van de Opvoeding besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap. Het Opvoedpunt Leeuwarden, de plek voor alle ouders binnen deze gemeente met opvoedvragen, verzorgt al enkele jaren deze week in de gemeente Leeuwarden. 

In Stiens organiseert het Opvoedpunt Leeuwarden samen met kinderyoga- en kindermeditatiedocent Doortje van der Molen een fijne ontspanningsles voor ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar. ‘Onze dagen zijn vol, druk en gehaast, dit is een mooi rustmoment samen met je kind’ aldus relaxjuf Doortje. 

Deelname aan deze activiteit is gratis. Meld je op tijd aan i.v.m. beperkt aantal matjes. Doe je mee? We zien je graag! 

Waar: In het gezondheidscentrum Stiens, Grieneleane 5,1e etage
Wanneer: Op woensdag 9 oktober 09.15 – 10.15 uur en een groep van 10.45 –11.45 uur Inlichtingen: Opgeven kan tot 7 oktober, stuur een mailtje naar m.kokshoorn@ggdfryslan.nl of c.tijssen@ggdfryslan.nl. Graag ook aangeven welke tijd je voorkeur heeft. 

Het Opvoedpunt Leeuwarden is de plek waar je als ouder gratis al je opvoedvragen kunt stellen Loop je ergens tegenaan in de opvoeding van jouw kind(eren)? Bel ( 088- 22 99 44 3 ) of mail ( info@opvoedpuntleeuwarden.nl ) ons gerust. Je kan ook bij het Opvoedpunt binnenlopen tijdens onze inloopmomenten. Elke 4e donderdag van de maand zijn wij van 9.15 – 11.45 uur aanwezig in de ruimte van het consultatiebureau op de Griene Leane 5 in Stiens.