Algemeen

Open Dagen Jansma Burdaard op 1 en 2 november

Jansma Burdaard houdt weer de traditionele Open Dagen op vrijdag 1 november van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 2 november van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze dagen wordt u alles getoond en verteld over kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren, schuifpuien en overige kunststof producten.

De nieuwste innovaties komen aan bod. Zo is er een proefopstelling van een nieuw ontwikkelde composiet dakkapel; door gebruikmaking van sterk lichtgewicht kunststof materiaal is geen zware houten constructie meer nodig en is deze geheel onderhoudsarm. Bezoekers kunnen de rondleidingen en het fabricageproces volgen en zich uitgebreid laten informeren over isolatie en energiebesparing en de nieuwste snufjes op zonwering gebied. Ook zijn er glas-in-lood demonstraties. Kortom, er is tijdens deze Open Dagen weer van alles te beleven en uiteraard staan een hapje en een drankje klaar voor iedere bezoeker.

Jansma Burdaard is een betrouwbaar, toonaangevend familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van de productie en montage van kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Door voortdurend te innoveren, heeft het bedrijf een leidende marktpositie in Noord-Nederland. Jansma Burdaard werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit en geeft tien jaar volledige garantie op alle producten. De kunststof kozijnen die het bedrijf levert zijn oerdegelijk, desgewenst met een fraaie nerfstructuur en zijn verkrijgbaar in nagenoeg alle stijlen en kleuren. Ook de service en montage is in vertrouwde handen dankzij goed opgeleide, vakbekwame monteurs met hart voor hun vak. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.jansmaburdaard.

Bekijk ook de advertentie op pagina 16 van de Stienser