Algemeen

Paddy’s Day Off met ‘Brothers in Arms’ @ De Wier - Koarnjum

Het trio Paddy’s Day Off verzorgt een bijzonder muziekprogramma in het kleinste huiskamertheater van noordwest Friesland op zaterdagavond 2 februari a.s. om 20.30 uur. De deuren zijn open om 20.00 uur.

Carol Tummers (contrabas, whistle & zang), Mario Kramer (zang & gitaar) en Wander van Duin (banjo, mandoline & zang) brengen dan hun programma “Brothers in Arms”: een muziekvoorstelling tegen het decor van de Eerste Wereldoorlog. Het is voorjaar 1916 en drie jongens ontmoeten elkaar in Ierland. We volgen de avonturen van hun reis naar het front in Frankrijk, waar het verhaal een dramatische wending krijgt. Paddy’s Day Off vierde de honderdste verjaardag van de wapenstilstand in 2018 met dit gevarieerde muziekverhaal. Het was echter zo succesvol dat ook in dit nieuwe jaar concerten worden gegeven. Bekende en minder bekende songs in een verrassende uitvoering, afgewisseld met opzwepende jigs en reels, maken dit concert tot een waar Iers feest.

Toegang alleen mogelijk na reserveren via tel.nr. 06-54763154 of via bobdeboer@pinupsanddowns.com Huiskamertheater De Wier. Adres: De Wier 5, 9056 PM Koarnjum.