Algemeen

Pearle Opticiens bestaat 60 jaar!
'Feest voor het oog'

Pearle Opticiens bestaat 60 jaar en daarom is het "feest voor het oog" in onze winkel. Dit willen we graag met je vieren... Kom daarom langs op 9 november vanaf 9.30 tot 17.00 uur bij Pearl Opticiens Stiens.

Hier staat voor bij de koffie een gebakje van "Echte Bakker Nico en Aeltsje" klaar of bij je drankje een hapje van "Keurslager Brolsma". Mede is op deze dag de gehele "Exclusieve Collectie" van Oxibis, John Lennon, Exalto, Imago, I-Spax aanwezig. Dit betekent alle modellen en kleuren, juist voor diegene die iets anders zoekt.

De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Pearle sympathieke oogexpert: tips voor gezonde en blije ogen 
Pearle is al 60 jaar de expert op het gebied van oogzorg en deze expertise wordt tijdens de gehele campagne gedeeld. Denk aan informatie over hoe je je ogen kan beschermen tegen het blauwe licht van een iPad of computer met behulp van een computerbril of blauwfilterbril of hoe je met de 20-20-2 regel de zo te noemen ‘vierkante ogen’ door te veel schermgebruik bij zowel volwassenen als kinderen kan voorkomen. Aangezien gezonde voeding ook belangrijk is om je ogen zo lang mogelijk gezond te houden, deelt Pearle tijdens de campagne ook ‘oog-gezonde’ smoothies met ingrediënten en vitamines die goed zijn voor je ogen uit.

Online oogtest
De eerder gelanceerde en succesvolle online oogtest blijft ook tijdens deze campagne een prominente rol spelen. Met de online oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of de ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij een Pearle opticien. 

De campagne ‘Pearle, al 60 jaar de oogexpert!’ loopt van 28 oktober tot 8 december en wordt op alle mediakanalen aangekondigd. De feestelijke commercials op radio en tv nodigen vooral uit om langs te komen in de winkel om de ogen te laten checken en het feestje met Pearle mee te vieren.

De nieuwe commercial is te bekijken op het YouTube kanaal van Pearle: https://www.youtube.com/watch?v=yt4Ekrv0-VE&feature=youtu.be