Algemeen

Pompoenmarkt in Bitgummole

Na het succes van voorgaande jaren, wordt er op zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur een pompoenmarkt gehouden. De 6e editie wordt georganiseerd door Tikk dagbesteding en wordt gehouden op de sfeervolle voormalige boerderij aan de J.H. van Aismawei 43 in Bitgummole. Op deze dag zijn de schilderkunsten van Hendrik Elings te zien en wordt er een workshop van Wobbelyoga gegeven. Iedereen welkom. 

Dit jaar met kraampjes, workshops, expositie en optredens van o.a. Rapapa en The Bankrupt Boys. Naast de verkoop van pompoenen, kalebassen en pompoenstukken, wordt er o.a. ook verse vis gerookt en is er een demonstratie van eendenkorf vlechten.

Hendrik Elings heeft een expositie, maar zal ook live zijn schilderkunsten en technieken laten zien. De kleine en grotere kinderen kunnen deelnemen aan de workshop wobbelyoga en voor de kleinsten is er een “kinderkraam” met o.a. schminken en kalebas beschilderen.

Ook zijn er een tal van andere kramen waaronder: streekproducten, keramiek en tuindecoratie, sieraden, thee en meer. Natuurlijk kunt u in de tuin genieten van een lekkere hap van de BBQ verzorgd door fol fjoer, pompoencake, soep, koffie, thee of een biertje.

Tijd:10.00- 17.00  (cathering tot 22.00) J.H. van Aismawei 43 Bitgummole. Toegang is gratis.