Algemeen

Robert Jan Stips (NITS) en Marieke Brokamp in Nicolaaskerk Koarnjum

In de NPO  ‘Uur van de Wolf’  documentaire ' De Tovenaar van de Nederpop ' over Robert Jan Stips die begin 2019 werd uitgezonden, bleek des te meer dat hij na 50 jaar muziek componeren, uitvoeren en produceren  nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uit ziet.

Naast het bekende werk bij de NITS en zijn soloprogramma RJSolo, waarin hij spelend en vertellend zijn rijke muzikale leven doorkruist, schrijft hij ook muziek voor documentaires en films. Deze muziek, afgewisseld met bewerkingen van NITS en Supersister-nummers brengt hij nu ook live ten gehore in duo-vorm met de jonge en veelbelovende violiste Marieke Brokamp, die o.a. ook haar medewerking verleent aan het Zeeuws Orkest, opnames van de laatste NITS cd 'Angst' en het zojuist succesvol afgeronde Supersister Projekt 2019... Samen spelen zij een sprankelend programma met een zeer brede muzikale horizon met links naar (moderne) klassieke muziek, bewerkingen van Stips-songs uit diverse periode (van Supsersister tot en met Freek de Jonge) en voornoemde filmmuziek – alles gelardeerd met veel verhalen en anekdotes , die vaak spontaan uit Robert Jan's legendarische verleden tevoorschijn komen Een geïnspireerde én inspirerende middag in de fraaie Nicolaaskerk in Koarnjum met meer dan 50 jaar ervaring en heel veel interactief speelplezier.

Zondagmiddag 23 juni 2019 

Aanvang 15.30 uur

Deur open 15.00 uur

Entree €17,50 p.p. inclusief koffie/thee voor aanvang en lekkere nootjes …

Toegang alleen na aanmelding: via tel. 06-54763154 of via bobdeboer@pinupsanddowns.com

 

Let op! Annuleren is mogelijk, maar dan wel drie dagen van te voren, anders moeten helaas de entreekosten worden verrekend.