Algemeen

Rozeboomslifestyle start afslanken met een feestje op je bord

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Ria Rozeboom van Rozeboomslifestyle in Stiens gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Rozeboomslifestyle voert met de overkoepelende beroepsvereniging BGN, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is. 

Negen uitdagingen om gezonder te eten
Ria Rozeboom van Rozeboomslifestyle: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet ik door onder andere via mijn Facebookpagina Rozeboomslifestyle.

Bezoek de BGN-gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek
De overkoepelende beroepsvereniging BGN neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een swingende standactie waarmee zomerse prijzen te winnen zijn.

Persoonlijk advies
Gewichtsconsulent Ria van Rozeboomslifestyle biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Feestje op je bord’ heeft ik op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk: www.rozeboomslifestyle.nl