Algemeen

Solo-musical 'Mademoiselle Chanel' van Inez Timmer

Op zondag 12 mei 2019 om 15.00 uur speelt Inez Timmer 'Mademoiselle Chanel in Cultureel Podium Dorpskerk Huizum te Leeuwarden.

Coco Chanel (Inez Timmer) doet verbazingwekkende onthullingen over haar duistere zijde als geniale modeontwerpster, die alles wist te overwinnen behalve haar besmuikte verleden. Liefdeloze jeugd, grenzeloze ambitie en peilloze eenzaamheid.

Gabrielle‚ 'Coco' Chanel was de eerste vrouwelijke modeontwerper die met stijl, tijdloze elegantie, maar ook gewetenloos en met ijzeren discipline een wereldimperium creëerde. Ze wist precies wat ze wilde: het vrouwelijke lichaam haar vrijheid teruggeven, korte metten maken met korsetten en ouderwetse vlechten. Ze creëerde een parfum dat de wereld veroverde, kleedde wereldsterren en presidentsvrouwen. Allemaal vanuit het diepste verlangen erbij te horen en erkend te worden. Haar eenvoudige komaf haalde haar telkens weer in en zo bleef ze gevangen in eindeloze eenzaamheid, die de triomf van haar werk overschaduwde. Een opwindende en bruisende voorstelling vol prachtige Franse chansons.

Inez Timer is een internationale musicalactrice, theatermaakster en zangeres. Ze speelde in Duitsland, Oosten-rijk en Nederland in meer dan dertig musicals. In Straatsburg trad ze op met het Metropolo orkest en met de musical 'De klokkenluider van de Notre Dame' werkte ze in New York. 

Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken.