Algemeen

Spetterend optreden Bluswater en Tûzen Triennen in Hijum

Vrijdagavond 19 april vindt er in Dorpshuis De Kampioen te Hijum vanaf 20.00 uur een spetterende zangavond plaats. Natuurlijk spetterend vanwege onze koornamen Tûzen Triennen en Bluswater, maar vooral ook door het zeer gevarieerde repertoire en de interactieve presentatie

Om beurten brengen de koren hun liedjes ten gehore en weten daarbij zowel de gevoelige snaar te raken als een feestje te bouwen. Bij een aantal liedjes kunt u vast niet stil blijven zitten. De muzikanten van beide koren (accordeonisten, gitaristen en een pianist) zorgen hierbij voor extra muzikaliteit en levendigheid.

De (brandweer)mannen van Shantykoor Bluswater zingen niet alleen sfeervolle en vrolijke zeemansliederen, maar ook prachtige evergreens en een aantal Friese liedjes. De froulju van Tûzen Triennen, bekend om hun zelfgeschreven Friese teksten op bekende melodieën, brengen deze avond liedjes uit hun programma ‘Refurbished’. Hiervoor zijn oudere liedjes in een nieuw jasje gestoken en nieuwe liedjes over dit thema gemaakt. 

Wilt u zeker zijn van een plekje? Bestel dan vooraf uw kaarten door het scannen van de QR-code, te vinden op onze websites www.tuzentriennen.nl en www.shantykoorbluswater.nl, onze facebookpagina’s en de posters, die her en der hangen in Stiens en omgeving. 

Bellen kan ook, via 06-52695734. Op de avond zelf zijn nog kaarten aan de zaal te koop.