Algemeen

Stappen in Stiens 2019

Vorig jaar vond de eerste wandeltocht in Stiens plaats. Toen in het kader van de Kulturele Haedstad 2018, het was een groot(s) succes dan om een vervolg vraagt. Op vrijdagavond 1 november 2019 organiseren wij daarom opnieuw deze avond-wandeltocht door Stiens. 

De route is compleet anders maar opnieuw loopt u door verrassende en onbekende straatjes van Stiens. Langs de route is er weer volop te genieten van de sfeer, mooie verlichting, muziek en een aantal ondernemers hebben de deuren van het bedrijf geopend. De wandelaars kunnen daar kennis maken met het bedrijf en op een aantal locaties trakteren we op een versnapering. Het thema is dan ook “Food en Fun”. De gezelligheid en mienskip staan weer voorop. De route is ongeveer 7,5 – 8 km lang en de start en finish is wederom bij de Skalm.

Start: u start tussen 19:00 uur en 20.30 uur vanuit de Skalm aan de Pyter Jurjensstrjitte 17 te Stiens. Naar verwachting eindigt u hier weer tussen 21.30 en 23:00 uur. Wij bieden u dan een consumptie aan en er is fijne muziek.

Inschrijven: dit kan via onze website: www.stappeninstiens.nl. Wij kunnen maximaal 300 deelnemers aan de tocht laten starten, daarom ontvangen we uw inschrijving graag voor 29 oktober 2019.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.stappeninstiens.nl