Algemeen

Stichting Score nu ook in Hijum/Finkum voor de kaatsers Tusken Waed en Ie

Kent u Stichting Score als geheel, een beetje of kent u ons nog helemaal niet? Hier een kort woordje onzerzijds, ter introductie of ter verdieping.

Stichting Score is een kaatsschool die sinds 2003 veldkaatstrainingen geeft aan jeugdkaatsers en aan junioren. Naast veldkaatstrainingen geeft Score sinds 2012 ook muurkaatstrainingen.

Het doel van Score is om kaatsers plezier te laten beleven aan hun sport en ze zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen.

Het uitgangspunt is dat kaatsers naast de training bij de eigen vereniging de mogelijkheid hebben om extra te komen trainen bij onze kaatsschool, Stichting Score.

Score geeft kaatstrainingen in Franeker, Dronrijp/Menaldum, Morra, Exmorra, Raerd en vanaf 2021 ook in Hijum/Finkum. 

Kaatsers kunnen zich voor deze trainingen aanmelden bij Score door een mail te sturen naar: info@stichtingscore.nl

Wij zijn er als kaatsschool blij mee dat we nu ook binnen de federatie Tusken Waed en Ie training mogen geven aan kaatsers.

Wij bieden trainingen aan kaatsers die spelen in de categorieën kabouters, welpen, pupillen, schooljongens/schoolmeisjes, jongens/meisjes.

In totaal bieden wij de kaatsers dit seizoen veertien trainingen aan. Iedereen die hiervoor intekent, krijgt een trainingsshirt, trainingstrui en korte broek van Score. De trainingen starten op dinsdagmiddag 6 april aanstaande op het veld in Hijum/Finkum.

Belangstelling? Of had u wellicht de info gezien en wenst u meer?

Neem vooral contact op. Een mailtje naar info@stichtingscore.nl is eenvoudig te sturen. Daarna zal spoedig contact volgen.

Score heeft sponsoren die het mede mogelijk maken om de doelstellingen van de kaatsschool te realiseren. Ook bedrijven in de regio Tusken Waed en Ie dragen het kaatsen een warm hart toe en sponsoren de kaatsballen mee. We zijn dankbaar voor hun bijdrage. Samen met de federatie Tusken Waed en Ie hopen we het kaatsen met elkaar op deze manier een boost te kunnen geven.

 

De trainers van Score kijken uit naar de eerste training!