Algemeen

Taart eten om te winnen!

Op maandag 30 september beginnen we de week met de jaarlijkse oranjekoek-actie van de muziekvereniging Takostu Stiens. Onze leden en vrijwilligers komen weer bij u aan de deur om de heerlijke oranjekoeken, in samenwerking met bakkerij Nico & Aeltsje de Groot, aan u te verkopen.

U kunt ons verwachten vanaf 18:00 uur. Een lekkere traktatie om gelijk op te eten, maar hij kan natuurlijk ook in de vriezer. Wie de oranjekoek liever in het weekend of bij een verjaardag zou willen ontvangen kan een waardebon kopen zodat de oranjekoek op een later tijdstip in de winkel opgehaald kan worden. De oranjekoeken en waardebonnen kosten zeven euro per stuk. Met de aankoop van een oranjekoek of waardebon steunt u niet alleen de muziekvereniging Takostu Stiens, maar maakt u ook kans op fantastische prijzen! Met een QR code hopen wij u te kunnen verrassen met de winst! Wilt u daar meer over weten? Bezoek onze Facebookpagina of Instagram account, daar kunt u er meer over lezen.

Zijn we maandag nog niet bij u aan de deur geweest? Niet getreurd, dinsdag 1 en woensdag 2 oktober zijn we ook op pad, zodat we Stiens en omstreken kunnen voorzien van deze lekkernij!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun en graag tot dan!