Algemeen

Toss toernooi T.V. Stiens

Op 20 oktober j.l. hadden we ‘s morgens een toss toernooi op de planning staan. Helaas werden we de middag ervoor gebeld door de terreinbeheerder, dat de banen niet bespeelbaar waren door de regen. We hebben toen iedereen maar afgebeld en het toernooi doorgeschoven naar de dinsdags.

Foto: Eddy Koopal

Toen wij dinsdagmorgen vol goede moed naar de baan gingen, bleek alles blank te staan. Weer geen toss toernooi. We hadden geen tijd om mensen af te bellen, dus iedereen was er en we hebben heel gezellig met elkaar koffie gedronken. Ook leuk, maar niet het doel. Ons hele wedstrijdschema was natuurlijk ook in de war, maar we hebben  besloten het nog een keer door te schuiven naar de vrijdag en dan maar ter plaatse in te delen. Wel hebben we onze terreinbeheerder(Geert) en onze 2 tossindelers (Tineke en Tetsje) in het zonnetje gezet met een prachtige bolchrysant. 

Vrijdag 27 oktober hadden we geluk. De belangstelling was weer groot  en het weer was prima. Tijdens de pauze hadden we een heerlijke koek bij de koffie. Daarna regelde fotograaf Eddy Koopal een prachtige groepsfoto. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld en de stemming zat er goed in. 

Na afloop was er een prijsuitreiking: 1e prijs heren: Johan Tadema, 2e prijs heren: Jentje Deelstra, 1e prijs dames: Tineke Rosema, 2e prijs dames: Lieuwkje Bijlsma. Na een hapje en een drankje ging iedereen weer tevreden naar huis. Het was weer beregezellig