Algemeen

Vaderdagbraderie en de Jaarmarkt in Stiens in andere handen

De Vaderdagbraderie (zaterdag 15 juni) en de Jaarmarkt (zaterdag 7 september) beide in Stiens worden vanaf dit jaar georganiseerd door Stichting Marktbeheer uit Drachten.

Na meer dan 10 jaar heeft het voor een ieder vertrouwde en bekende bedrijf Gaarman Stiens Reclame + Evenementen het stokje aan Stichting Marktbeheer overgedragen. Niet omdat eigenaar Herman Gaarman nu met pensioen gaat (hij is pas 60 zegt hij even snel tussendoor) of wellicht iets meer tijd aan zijn hobby gaat geven zoals sommige mensen suggereren. Nee de familie Gaarman (Herman en Anne-Marie) bruisen nog van de energie en zijn al enige tijd druk bezig om een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar dat vergt nogal wat meer tijd dan verwacht en gehoopt volgens Herman. 

"Maar…geduld is een schone zaak en we hebben ook nog ons reclamebureau en mijn vrouw heeft een fulltime job bij de ING, dus wij vervelen ons echt niet". Op onze vraag waarom ze gekozen hebben voor de Stichting Marktbeheer, geeft Herman een duidelijk antwoord: "Stichting Marktbeheer is in ons wereldje een bekend, mooi en professioneel bedrijf welke dan ook gespecialiseerd is in onze branche, en dus ook van alle markten thuis is. Wij hebben mede voor Stichting Marktbeheer gekozen omdat wij ervan overtuigd zijn dat zij voor een ieder de beste partij zal zijn en zij ook voor kwaliteit gaan, net zoals iedereen van ons gewend is geweest". 

Tot slot willen Herman en Anne-Marie Gaarman namens 'Team Gaarman' iedereen hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen jaren