Algemeen

Van der Werff Controlling opent zijn kantoor in de voormalige basischool: 'it Skipperspypke'

De oude basisschool van Koarnjum heeft niet meer de functie als school. De kinderen uit Jelsum en Koarnjum gaan nu naar Britsum voor hun lessen. De helft van de basisschool is nu opgeknapt en wordt bewoond. 

De andere helft wordt door twee fanatieke Koarnjummer's opgeknapt. En wij hebben het geluk om de voormalige directiekamer, per 1 januari 2021, tot ons kantoor te noemen. 

Eerst moest Andries voor straf bij de directiekamer van meester Fokke komen en nu mogen we ons startende bedrijf in dezelfde ruimte vestigen. Erg bijzonder. Van der Werff Controlling zorgt ervoor dat de boekhouding van een startende ondernemer in orde is. Vanaf december 2018 hebben wij ons gespecialiseerd in ondernemers die producten verkopen op het platform van Bol.com als externe verkoper. Toendertijd was mijn bedrijf al volledig online, 80% van onze klanten hebben we nog nooit fysiek gezien. Andere administratiekantoren wilden weten hoe onze dienstverlening volledig online kon zijn en daarnaast vroegen onze klanten niet om corona steun. Maar ze vragen om een plan zodat ze externe financiering kunnen krijgen om daarmee hun extreme bedrijfsgroei (met de online verkopen) te kunnen doorzetten. En Van der Werff Controlling groeit daardoor met zijn klanten mee. Naast deze bol.com klanten willen wij met Van der Werff Controlling, fiscaal advies voor elke startende ondernemer begrijpelijk en betaalbaar maken. Dit doen we bijvoorbeeld via het plaatsen van gratis video's op Youtube, het geven van gratis online evenementen en het verkopen van handleidingen