Algemeen

Verloskundigepraktijk Stiens e.o. staat voor persoonlijke begeleiding al bijna 15 jaar lang

Verloskundigepraktijk Stiens e.o. is een plattelandspraktijk in Friesland ten noorden van Leeuwarden. In 2005 is deze mooie praktijk gestart door Marloes en Thiemo Bras en inmiddels uitgegroeid naar meer verloskundigen. 

Dit om de zorg 7x24 uur te garanderen. Baby’s kondigen zich natuurlijk onverwachts aan en doordat wij met meer verloskundigen zijn, kunnen wij zeker de zorg bieden die nodig is ook als er twee of drie baby’s tegelijk geboren worden.

Als Verloskundigepraktijk maken wij ons sterk voor persoonlijke aandacht voor aanstaande ouders en het ongeboren kindje. Zij staan centraal in onze zorg. Ieder kindje is uniek en wij vinden het dan ook bijzonder dat wij elke keer getuige mogen zijn van een klein wondertje. 

Onze grootste kracht is volwaardige zorg te bieden op een kleinschalige en persoonlijke wijze. Wij zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van een persoonlijke band en wederzijds vertrouwen de uiteindelijke bevalling ten goede komen. Verloskundige praktijk Stiens e.o. kiest ervoor om naast de medische zaken meer stil te staan bij de persoonlijke verhalen en onze cliënten beter te leren kennen. Dit betekent voor ons dat we extra tijd inplannen tijdens de controles in de zwangerschap, tijdens de bevalling en daarna. Op deze manier kunnen we inspringen op persoonlijke wensen en behoeften. Dat betekent dat je mag bevallen op een plek waar je je op je gemak voelt en op de manier die je aanspreekt. Thuis, in het ziekenhuis, op de baarkruk, in bad of in bed, alles is bespreekbaar. Verder verzorgen wij ook de Cursus “Gezond leven Gezond zwanger” samen met de Verloskundigepraktijk van Harlingen. Door het jaar heen zijn er gezellige mama cafés en zwangeren cafés die altijd goed bezocht worden en waarbij de fotograaf aanwezig is om op onze kosten een kiekje te maken van jullie met de kleine.

Iedere zwangere uit de regio Noord Friesland is van harte welkom bij onze praktijk. Als je begeleid wordt bij een andere verloskundige ben je altijd welkom bij het Echoburo Stiens voor alle zwangerschaps echo’s en met name de 20-weken echo (SEO). Vanaf 16 weken kun je een geslachtsbepaling laten uitvoeren en later in de zwangerschap ook 3D/4D en real life echografie. 

Neem gerust contact op met ons of kom gewoon eens langs in het Gezondheidscentrum van Stiens. We zitten op de 1e verdieping en de koffie of thee staat voor de cliënten altijd klaar.