Algemeen

“Vijf Minuten Voor Aanvang!” AutoBioSolo van Inez Timmer

Onrust achter de coulissen, lichte paniek in de kleedkamer. De artiesten worden omgeroepen, de licht en geluidsmensen staan paraat. Er heerst een gespannen bedrijvigheid die het publiek ontgaat. Vijf minuten voor aanvang van de voorstelling is het vaak een georganiseerde chaos in het hoofd van een artiest. En dan is het tijd om te stralen. Altijd. Geen excuus.

In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musical-artieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Inez vertelt over het buitengewone leven achter de schermen en over bewonderd worden door duizenden mensen. Een persoonlijk verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen.

De Friese Inez Timmer is internationaal actrice, theatermaakster en zangeres. Ze speelde in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig musicals. In Straatsburg trad ze op met het Metropole orkest en met de musical ‘De klokkenluider van Notre Dame’ werkte ze in New York. De Nederlandse Reisopera engageerde haar in 2019 voor de musical „A Little Night Music“. Haar vertolking van Mme Armfeldt in deze Engelstalige musical leverde haar een nominatie op in de categorie „Beste Vrouwelijke Bijrol“. 

In datzelfde jaar had Inez haar daverende TV debuut in „The Voice Senior“. 

Ze bevoer als artieste op cruiseschepen alle zeven wereldzeeën maar sinds 2012 heeft ze zich toegelegd op het spelen van intieme theatervoorstellingen in Nederland. 

Haar voorstellingen krijgen lovende recensies in de diverse media en zijn in het hele land te zien in grote en kleine theaters en op bijzondere locaties.

Nicolaaskerk
De Wier 7
9056 PM Koarnjum

Zondagmiddag 17 november 2019
Aanvang 15.00 uur, kerkdeur open 14.30 uur

Toegang alleen na aanmelding  via tel. 06-54763154 of via bobdeboer@pinupsanddowns.com

(Annuleren is mogelijk, maar dan wel drie dagen voor dit evenement)