Algemeen

Vishandel Kasper Kremer uit Stiens gaat voor titel 'lekkerste haring'

Vanaf 12 juni start de landelijke wedstrijd genaamd Nationale Haringtest. Ook Vishandel Kasper Kremer doet mee. Met deze wedstrijd hoopt de viskraam uit Stiens de titel ‘Beste haring” te winnen! 

Het doel van deze wedstrijd is om de haring, de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht onder de aandacht te brengen. “Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee onszelf weer eens lokaal op de kaart zetten als het gaat om ons vakmanschap en de kennis over haring. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een vers van het mes gesneden zoute haring. Om deze reden doen wij ook mee aan deze wedstrijd en hopen de titel te winnen’, aldus Kasper Kremer

 

Ronde 1; uw stem 

In de eerste ronde, van 12 juni tot en met 30 juni, wordt onze haring door u (onze klant) beoordeeld en maken we kans om provinciefinalist te worden. Dit gebeurt online via www.nationaleharingtest.nl waar u ons in de juiste provincie opzoekt en onze haring beoordeelt op prijs-kwaliteit, smaak en uitstraling. Begin juli worden dan de provinciefinalisten bekendgemaakt op basis van de meeste stemmen én de beste gemiddelde beoordeling. 

 

Ronde 2; beoordeling provinciefinalisten

De tweede ronde start medio augustus. Per provincie plaatsen maximaal 6 winkels of wagens zich voor de 2e ronde. Daarin neemt een gecertificeerd onderzoeksbureau op locatie een uitgebreid smaakonderzoek af onder consumenten. De provinciewinnaars worden bekend gemaakt op een groot slotevent (de Visbeurs in Spakenburg) in oktober.

 

Helpt u ons aan de titel?

Vanaf 12 juni begint de verkiezing en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Want naast een goede beoordeling hebben we ook zo veel mogelijk stemmen nodig! Kom bij ons langs om de haring te proeven en beoordeel deze vervolgens via www.nationaleharingtest.nl. 

Wilt u op de hoogte blijven van de verkiezing, heeft u vragen, of wilt u uw proef of beoordelingsmomentje delen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!