Algemeen

Vrachtwagenchauffeurs zetten cliënten Talant in het zonnetje

Ruim 100 huisvuilvoertuigen van verschillende Friese en Groningse gemeenten én Omrin rijden zaterdag 18 mei samen met cliënten van Talant een mooie route door Friesland. Ook rijden er voertuigen van de politie en brandweer mee. Op deze manier zetten de chauffeurs cliënten in het zonnetje. Een kijkje langs de route van de Toertocht ‘Met z’n Allen’ is zeker de moeite waard.

De tocht met passagiers uit Leeuwarden en Stiens begint bij het Friesland college in Heerenveen. Na een muzikale opening wordt het startschot gegeven. Met veel getoeter vertrekt de Toertocht om ongeveer 10 uur. De Toertocht is de hele dag te volgen via de Facebookpagina ‘Toertocht Met z’n Allen’. Omrin en Talant organiseren de Toertocht ‘Met z’n Allen’ wordt voor de 9e keer.

 

Route

De tocht gaat via Heerenveen naar Terwispel, Jubbega en Oosterwolde. Rond het middaguur is er een stop in Appelscha. Hier verzorgt Attractiepark Duinen Zathe een heerlijke lunch. Op de terugweg rijdt de Toertocht door onder meer Elsloo, Olderberkoop, Gorredijk en Nij Beets. Via Akkrum en Jirnsum eindigt de route om 16 uur bij het hoofdkantoor van Omrin in Leeuwarden.