Algemeen

Wilt u graag zingen? Dat kan bij Chr. Mannenkoor Pro Rege

Christelijk Mannenkoor Pro Rege Dokkum e.o. is woensdag 28 augustus weer gestart met de repetities. Pro Rege begint dit seizoen met ruim 80 zangers en staat sinds vorig jaar onder leiding van dirigent Jan Hibma. 

Bent u op zoek naar een hobby en zingen lijkt u wel wat, sluit u dan aan bij Mannenkoor Pro Rege. De toegang is laagdrempelig en 'voorzingen' is niet nodig. U wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Binnen enkele weken voelt u zich thuis en u hebt er een nieuwe vriendenclub bij. Na een paar keer meezingen horen we dan ook vaak: 'Waarom zo lang gewacht, dit had ik veel eerder moeten doen'. Zangervaring wordt niet gevraagd, daar zijn de repetities voor, maar ervaren zangers zijn uiteraard ook van harte welkom. Drie maanden bent u onze gast, dan betaalt u geen contributie en de consumpties in de pauze zijn gratis. Na deze drie maanden, maar het mag ook eerder, neemt u de beslissing of u lid wilt worden.

Naast de reeds geplande optredens, zoals het wel bekende 'Samen zingen met Pro Rege' op zondag 13 oktober in De Fontein te Dokkum, geeft Pro Rege ook dit jaar weer zijn traditionele kerstconcerten. Een grote wens van onze dirigent is om in de nabije toekomst een concert te organiseren met al zijn Mannenkoren.

Overtuigd? Kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen en ervaar hoe plezierig het is om in een Mannenkoor te zingen. U bent van harte welkom op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Gebouw ‘De Ontmoeting’ van de Baptisten Gemeente, Stationsweg 45A te Dokkum. Wilt u toch eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Andries Postma, telefoon 0519-321647. Zie ook: www.mannenkoorprorege.nl.