Algemeen

Women Only Event in Ferwert

Na een zeer geslaagd event in 2018 organiseert Beautysalon Sietske op zaterdag 20 april en zondag 21 april a.s. opnieuw het Women Only Event in Ferwert.De prachtige locatie bij Autobedrijf van der Meij aan de Mûnewei in Ferwert zal worden omgetoverd tot een exclusief event. 

Met ruim 30 stands en beide dagen is er een flitsende catwalk waar alle nieuwste trends voor de zomer zullen worden geshowd. De catwalk zal worden verzorgd door Up to date mode en Fia Lia kinderkleding. De catwalk tijden zijn zaterdag 20 april om 19:00 en 20:30 uur en zondag 21 april 13:00 en 15:00 uur.  

Een weekend vol met fashion, beauty, lifestyle, shoppen, catwalk, foodtrucks, live muziek en vooral genieten. Een lekker hapje eten en bijkletsen met je vriendinnen onder het genot van een heerlijke wijn of cocktail.  

Maar ook aan de heren wordt gedacht in Ferwert, in dorpscafé ‘t Hoekje is op zaterdag 20 april tegelijkertijd een ‘men-only’ avond.  

De zondag zijn ook de Mini Girls van 6 t/m 12 jaar van harte welkom. Voor deze girls hebben we allemaal leuke activiteiten en workshops. Zoals Beauty v.i.p. table, glitter schminkster, nagels lakken, make-up, kaarsen versieren en pony rijden. En de Candy Girls zijn aanwezig met heel veel snoep en zoetigheid! Kortom een leuk uitje voor zowel moeder als dochter! 

En om het feestje helemaal compleet te maken hebben wij zaterdagavond, DJ Dirk Winkel en zondag het hippe duo Syta en Marije.

Voor de eerste 100 bezoekers staat er een goed gevulde goodiebag klaar. 

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien tijdens het Women Only Event. Dus neem je vriendinnen, (schoon)moeder, zussen, dochters, collega’s of buurvrouwen gezellig mee. Voor online ticket verkoop kunt u kijken op www.womenonlyevent.nl