Algemeen

Workshop kennismaken met Qigong

Wat is Qigong, wat doet Qigong, is Qigong iets voor mij? Qigong is een bewegingsleer vanuit de Oosterse geneeskunde. Daarna wordt het lastig uitleggen aan wie er nog niet van gehoord heeft. 

Het zijn o.a bewegingen, ademhalingsoefeningen, meditatievormen die elkaar afwisselen en allen als doel hebben de gezondheid en het welzijn de bevorderen. Vanuit het hoofd weer in verbinding met je hart en je buik. Die verbinding geeft rust, de rust die we allen nodig hebben in deze uitdagende tijd. 

Bij Qibalance in Berlikum worden deze lessen al 10 jaar gegeven op verschillende momenten in de week aan diverse groepen. Ervaren & voelen wat het met je doet is de beste kennismaking met Qigong.

Qigong is voor iedereen, jong iets minder jong, flexibel en iets minder flexibel. Qigong is heilzaam voor wanneer je blessures hebt, herstellende bent van…. of beperkte bewegingsmogelijkheden hebt. 

De workshop kennismaken met Qigong wordt gegeven op zaterdag 25 mei van 9.30-11.30 uur in de praktijk/tuin/qigongruimte van Qibalance, Molestrjitte 17 te Berltsum. De workshop wordt gegeven door Alida Lammes. De investering in jezelf is 45,00 incl. koffie/thee, uitleg en oefeningen. Opgave; info@qibalance.nl  www.qibalance-qigong.n