Cultuur

Shantykoor De Koekefretters zoekt mannenstemmen en muzikanten

Shantykoor De Koekefretters uit Hallum begint weer met repeteren. Wij zingen shanty’s, Friese liedjes en gemakkelijk in het gehoor liggende populaire nummers. 

Ook in het nieuwe seizoen gaan wij ons repertoire weer in menig verzorgingshuis of bij andere gelegenheden laten klinken. Zo willen wij daar de aanwezigen een gezellige middag of avond bezorgen. Op onze repetitieavonden staat gezelligheid en plezier voorop. Het is geen bezwaar wanneer zangers geen noten kunnen lezen. Heeft u belangstelling? Dan nodigen wij u uit om langs te komen en mee te zingen.

Muzikanten (m/v) die onze accordeonisten willen versterken in de muzikale begeleiding zijn ook welkom. Wij zoeken bijvoorbeeld keyboardspelers, accordeon spelers of gitaristen. Er is een keyboard aanwezig. Neem gerust contact op.

Wij repeteren vanaf donderdag 12 september elke donderdagavond in mfc It Trefpunt aan de Singel in Hallum van 19:30 uur-21:30 uur. Tussendoor houden we pauze en nemen wij tijd de kelen te smeren en elkaar te ontmoeten.

Voor meer info kunt u zich wenden tot onze secretaris Tjitte Fennema 0518-432744. Bekijk ook onze website www.dekoekefretters.nl.

Kom vrijblijvend langs, kom kijken, luisteren, zing en musiceer mee.