Ondernemend

Make-up maand bij Finnefleur

Gebruik je weinig tot geen make-up, omdat je denkt dat je dan je huid dicht smeert? Tegenwoordig kun je met de juiste make-up producten (check je ingrediëntenlijst eens), je huid verzorgen en/of juist beschermen.   

Het is fijn te weten dat je bij salon Finnefleur een ruime keuze hebt aan prachtige make-up producten van Zao Essence of Nature. Dit merk is 100% natuurlijk en biologisch, in een moderne en botanische verpakking: Bamboe! Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar; de lipsticks, de oogschaduws en zelfs de mascara’s! 

Make-up workshops

In de maand maart worden er make-up workshops gegeven. Ben jij benieuwd wat je met de make-up van Zao kunt bereiken en hoe jij je het beste mooi op kunt maken?                                 Op woensdag 13 maart en zaterdag 16 maart zullen er workshops worden gegeven van 13.30 uur tot 15.30 uur in het “Hart van Stiens” waar de salon is gevestigd. (Leuk om dit samen te doen met een vriendin, moeder, nichtje enz). Natuurlijk krijg je in de maand maart 15% korting op alle make-up van Zao.

Tip: Je kunt nu dus fijn je toilettas verfrissen. We zullen samen kijken welke producten vervangen kunnen/moeten worden, zodat je weer gezien mag worden met je toilettas en opmaken een feestje wordt! (Wel op afspraak natuurlijk en max. 20 min.). 

Voor meer informatie, een afspraak maken of voor het opgeven van de make-up workshop kun je kijken op de website: www.finnefleur.nl 

Natuurlijk mag je ook mailen: info@finnefleur.nl of bellen/inspreken: 06-53516067.

Graag tot ziens bij salon Finnefleur!