Ondernemend

Studio Fysiek al 16 jaar in Stiens!

Wij zijn een kleinschalige sportschool met grote mogelijkheden voor u.  Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het geven van:

Zwanger & Fit

Dit is een actieve zwangerschapscursus voor de zwangere vrouw die zo lang mogelijk fit en in conditie wil blijven. De cursus vindt plaats onder begeleiding van een fysiotherapeute. Er zijn 9 lessen voor de bevalling en 5 lessen na de bevalling. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 9.30 u tot 10.30 u 

Senior & Fit

Een gezellige en actieve les voor senioren. De lessen bestaan uit conditietraining, balans- mobiliteits- en stabiliteitstraining. Wilt u als oudere zolang mogelijk fit, actief en mobiel blijven? Dan is dit een perfecte training voor u!

Slank & Fit

Dit is een 14 weken programma met voedingsadvies. Elke week is er een weeg- en meetmoment. U mag deze 14 weken onbeperkt sporten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van dit programma.

Diverse groepslessen

Bij ons vinden er elke dag 1 of meerdere groepslessen plaats. Wij geven diverse leuke lessen in kleine groepen van max. 12 deelnemers per les. https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Na de lessen staat er voor iedereen een gratis kop koffie of thee klaar!

NIEUW! 

Vanaf januari zijn we gestart met Pilates!

Pilates is een inspannende ontspanningsles waarbij je houding, stabiliteit en coördinatie traint.  Het voornaamste doel van Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core) te trainen.  Deze training is ook zeer geschikt voor mensen met rugproblemen. De lessen vinden plaats op dinsdag en woensdagavond van 20.00-21.00 uur.  Opgave is verplicht om teleurstelling te voorkomen.

Dit is een kleine greep over wat wij te bieden hebben. Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op de website www.studiofysiek.nl of bel 058-2570519 / 06-22552407 voor een vrijblijvende afspraak. Een proefles is altijd gratis!

Studio Fysiek is gevestigd in het “Hart van Stiens”, Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens.