Sport

CSL F1 en A1 kampioen!

KV CSL heeft het zaalseizoen afgesloten met maar liefst 5 kampioenen. Naast het 1ste en het 5de zijn ook de F1 en de A1 erin geslaagd om kampioen te worden. 

Na de winst op concurrent Drachten, één wedstrijd voor het einde van de competitie, was het kampioenschap binnen handbereik voor de A1. Er hoefde alleen nog gewonnen te worden van het lager geklasseerde Sparta Zwolle. 

Het kampioenschap werd dan ook met volle overtuiging binnen gesleept met een eindstand van 10-21 winst. De A1 promoveert hierdoor naar de overgangsklasse, een hele knappe prestatie!

De F1 had het hele seizoen nog geen wedstrijd verloren. Aangemoedigd door familieleden en ander CSL-publiek begonnen de spelers ietwat nerveus aan de laatste wedstrijd van het seizoen. De achterstand werd in het tweede kwart echter omgedraaid in een voorsprong en deze kwam gedurende de wedstrijd niet meer in gevaar. Er werd goed samengespeeld en er werden fraaie doelpunten gescoord. 

Na het laatste fluitsignaal stond er een eindstand van 19-8 op het scorebord. Hierna werden de confettikanonnen afgeschoten voor onze kampioenen en is er nog een klein feestje gevierd in de kantine.