Sport

Project G-SPORTINSTUIF van start

In Franeker, voor alle inwoners uit de Waadhoeke met beperking!

Sport en bewegen zou voor iedereen toegankelijk en mogelijk moeten zijn. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, niemand zou drempels moeten ervaren om mee te doen. Door gelijkwaardigheid, erbij horen en deel uitmaken van een team, sportclub of aanbieder. Of juist individueel. Sport en bewegen veranderd levens en kan iedereen gezonder en gelukkiger maken.

Om dit mogelijk te maken organiseert teamFRL Waadhoeke in samenwerking met verschillende sportaanbieders en verenigingen uit de Waadhoeke, de G-SPORTINSTUIF. De eerste twee sport en- beweegmiddagen zijn geweest en zijn succesvol verlopen. Op naar de volgende twee, op zaterdag 17 juni en zaterdag 15 juli. Alle inwoners, van alle leeftijden, met een beperking (lichamelijk/verstandelijk) zijn van harte welkom.

G-SPORTINSTUIF

Iedere maand zal sporthal de Trije in Franeker omgetoverd worden tot een G-SPORTINSTUIF. Verschillende verenigingen/aanbieders uit de gemeente Waadhoeke zullen hun sport aanbieden. De ouders, verzorgers en vrijwilligers zijn ook van harte welkom voor ontmoeting en gezelligheid.

De deelnemers kunnen vanaf 13:30 langskomen om eens te kijken en zelfs om lekker mee te doen. Plezier staat voorop!

 Kosten en aanmelding De sportmiddagen in de Trije zijn gratis en opgave is niet nodig.

 Voor vragen kunt u bij buurtsportcoach Gaby Stienstra terecht

 • Email: gaby@sportfryslan.nl • Tel: 06-82559205 (bereikbaar op maandag en dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur)

 We zien jullie graag op 17 juni en/of 15 juli tussen 13:30 en 15:30 in Sporthal de Trije te Franeker (Jan Rodenhuisplein 3).