Sport

TV Stiens: zonder jou is er geen bal aan

Altijd al eens (nader) kennis willen maken met tennis? Kom gerust eens langs, bijvoorbeeld op een van onze tossmomenten of grijp je kans en volg 5 lessen "Maak kennis met tennis". 

Het maakt niet uit hoe oud je bent, tennis is voor alle leeftijden.    

Vrijblijvend tossen

Heb je ooit al eens getennist en denk je er aan om je bij Tennisvereniging Stiens aan te sluiten? Kom dan eens meetennissen op een van onze tossmomenten. Je wordt dan elk half uur ingedeeld met vier anderen om een potje te spelen. Er wordt getosst op maandagavond vanaf 19.00 uur (tot ca 22.00 uur) en op dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Maak kennis met tennis in vijf trainingen

Onze tennisleraar Jetse Jongsma leert je graag de basisprincipes van tennis. Tijdens vijf trainingen, op dinsdag of vrijdag, wordt spelenderwijs steeds meer tennis geleerd. De lessen starten in de eerste helft van maart. 

Tennistrainingen, leuk en gezellig

Leren tennissen in Stiens? Dat kan! Op dinsdag en vrijdag wordt er training gegeven. Opgave kan via https://inschrijven.tvstiens.nl/tennisles.

Start voorjaarscompetitie

Op zaterdag 6 april starten de eerste teams met hun wedstrijden. In totaal gaan 14 teams, elk op hun eigen niveau, de strijd om het kampioenschap aan met teams uit de regio. Elke dag, behalve maandag, worden er competitiewedstrijden gespeeld. Kom gerust kijken/aanmoedigen!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Tennisvereniging Stiens? Bezoek onze website: www.tvstiens.nl. Of neem contact op via secretariaat@tvstiens.nl