Sport

VoVeSa is klaar voor de start!

De jeugd van volleybalvereniging VoVeSa uit St. Annaparochie is klaar voor het nieuwe volleybalseizoen. Afgelopen zaterdag hadden ze een trainingsdag in de Bildtse Slag. 

Er deden 25 enthousiaste jeugdleden mee aan de trainingsdag. De jongste jeugd konden hun volleybalvaardigheden toetsen door een circuittraining. Alle facetten van het volleybal kwamen voorbij zoals toetsen, voetenwerk en de opslag.   Ja, de kinderen hadden het maar druk. In de pauze konden ze even bijtanken met ranja en fruit wat gesponsord werd door Douwe’s Fruithal uit St. Annaparochie. Hierdoor kregen ze weer energie om de laatste vaardigheden af te maken. De kinderen deden enorm hun best.  Dit resulteerde in prachtige scores op hun diploma. 

In de middag was de oudere jeugd aan de beurt. Zij kregen een clinic van trainer Allard Jongsma van detrainerleert.nl.  En ook hier werd hard gewerkt.  Binnen de kortste keren deden de meiden een sprongservice waar dames 1 nog wat van kan leren. Na 2 uren trainen zijn ook zij klaar voor het nieuwe seizoen!

Competitie, kom maar op!

VoVeSa, dames 1

Heb je na het lezen van bovenstaande ook zin gekregen in volleybal?  Kom dan vrijblijvend een training bijwonen.  Ga voor meer informatie naar onze website www.vovesa.nl.