Evenementen

Algemeen - Filmhuis Stiens: Frans gezin worstelt en komt boven

Adres
Locatie de Nije Skalm
Land Nederland
Evenement informatie
ma 03 april t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

In het Parijs van de jaren tachtig kan alleenstaande moeder Elizabeth met moeite haar hoofd boven water te houden. Met een echtscheiding en borstkanker achter de rug probeert ze opnieuw haar weg in het leven te vinden. 

Les passagers de la nuit vertelt het verhaal van een vrouw met twee tieners in huis die zichzelf herontdekt en sterker blijkt dan ze zelf dacht. Filmhuis Stiens draait deze Franse film op maandag 3 april in de Nije Skalm. Aanvang 20.00 uur.

Elizabeth is jaren huismoeder geweest en nu moet ze op zoek naar een baan. Die vindt ze als presentatrice van een nachtelijk radioprogramma, waarin ze in gesprek gaat met haar luisteraars. Daardoor gaat ze langzaam haar draai weer vinden. Les passagers de la nuit is een film over persoonlijke groei, vorm gegeven als een soort liefdesbrief aan Parijs. Ondanks het serieuze thema is er voldoende ruimte voor luchtigheid en humor. Zo krijgen we een mooie en realistische kijk in het leven van een gezin dat worstelt met een nieuwe, ongewilde situatie en er bovenop komt. Reserveren via www.filmhuisstiens.nl

Lees meer »