Algemeen

Beeldbepalende winkel Sint Anne stopt

Boterhoek, al zestig jaar een begrip in Sint Annaparochie, houdt binnenkort op te bestaan. Eerst op de Warmoesstraat met vooral antiek, destijds door Gerard overgenomen van zijn vader.

Later met Sietske uitgebreid tot cadeauwinkel en op de Van Harenstraat met name bekend als bloemenzaak. Het echtpaar heeft al die jaren met veel liefde de zaak gerund. Helaas komt aan alle mooie dingen een eind. Nu, na een paar jaar geleidelijk afbouwen. is het moment gekomen om met de winkel te stoppen. Op 1 januari sluit de deur van het karakteristieke pand tegenover de Van Harenskerk definitief. Tot die tijd wordt het ruime assortiment met hoge korting te koop aangeboden. 

Vanaf vrijdag 8 november gaan stapsgewijs het glaswerk, de potterie, de kerstdecoraties, zijden bloemen, kussens, kaarsen, lampen, accessoires en cadeaus in de uitverkoop. Zie de huis-aan-huis folder voor details. De winkel is open op donderdag van 13.00 tot 18.00, vrijdag van 13.00 tot 21.00 en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de speciale koopzondagen 10 november en 1 december is Boterhoek Interieur Enzo open van 13.00 tot 17.00 uur.

Zie ook de advertentie op pagina 4 van de Stienser.