Algemeen

Beha’s, bubbels en bonbons bij Mosselman Bodyfashion!

Afgelopen vrijdag was de afsluiting van de feestmaand van de lingeriespeciaalzaak in Stiens! Een gezellige en goedbezochte avond vol acties, traktaties en cadeautjes voor de klanten. 

Er kon een oude beha worden ingeleverd tussen 16 uur en 21 uur bij de kassa van Mosselman Bodyfashion. Uit alle beha’s werden er geblinddoekt 3 winnaressen uitgeloot. Tevens kreeg elke klant bij aankoop een attentie. 

Naast de beha-actie konden de klanten genieten van een heerlijke gezichts- of nek/rugmassage van Dima Massage uit Hallum aangeboden door Mosselman Bodyfashion aan de klanten.

Ook konden de nagels gelakt en verzorgd worden door Linda’s pedicure praktijk gevestigd in Stiens. 

De dames van Beryl tassen en accessoires uit Sint Annaparochie hadden hun handgemaakte collectie tassen, beurzen, riemen en vele andere producten in de winkel uitgestald. Voor een unieke tas of portemonnee moet u zeker bij deze jonge vrouwen zijn! Ze maken alles naar uw wens. Dit alles onder genot van allerlei drankjes, hapjes en natuurlijk fijne bonbons! Mosselman Bodyfas-hion heeft een geweldige feestmaand gehouden ter ere van het 25-jarig bestaan van de specialist in lingerie, sportbeha’s en - broeken, badkleding en nachtmode.

Oant sjen bij Mosselman Bodyfashion – waar kwaliteit, advies op maat en gezelligheid voorop staat!